Unge synger klassisk: Faurés Requiem med Carsten Seyer-Hansen

Syng og Kor72 samarbejder om et weekend-korstævne for unge, som har lyst til at prøve (flere) kræfter med den klassiske kormusik.

HVORNÅR: Det sker i Aarhus til efteråret, d. 6.-8. oktober 2017.

HVAD: Musikken, der skal synges, er Faurés Requiem - et meget smukt og forholdsvis let og tilgængeligt værk.

DIRIGENT: Instruktøren er Carsten Seyer-Hansen, kantor ved Aarhus Domkirke, lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for bl.a. Concert Clemens, Sct. Clements Drengekor og Aarhus U (sidstnævnte sammen med Birgitte Næslund Madsen).

HVEM: Projektet bliver tilbudt til gymnasier og seminarier og enkelttilmeldinger til unge fra hele landet, og vi håber, I er rigtig mange, der melder jer. Til projektet er vi glade for også at kunne samarbejde med to kor fra Aarhus by, der kommer som helt kor og danner grundstamme i koret. Det er Læreruddannelsens Kor fra Seminariet i Aarhus under ledelse af Birgit Nielsen og koret Aarhus U fra Domkirken under ledelse af Carsten Seyer-Hansen. Den øvre aldersgrænse er 30 år. (ca.)

HVORDAN: Weekenden indledes med korprøver fredag aften kl. 19-22. Korprøven fortsætter lørdag kl. 10-17 og søndag ca. kl. 11-17. Søndag eftermiddag afsluttes med koncert i Symfonisk Sal i Aarhus Musikhus, ledsaget af orgel samt strygere og harpe.

Det er gratis at deltage - du sørger selv for mad og drikke undervejs. Forhåndsindstudering er ikke påkrævet, men en god mulighed, hvis I har tid til at stifte bekendtskab med værket inden stævnet.

Der kan arrangeres overnatning på skolesal eller evt. hos andre korister, hvis I kommer langvejs fra.

Spørgsmål til projektet til sekretariat@kor72.dk.

Tilmeld dig straks!