Unge synger klassisk: Faurés Requiem med Carsten Seyer-Hansen

Syng og Kor72 samarbejder om et weekend-korstævne for unge, som har lyst til at prøve (flere) kræfter med den klassiske kormusik.

HVORNÅR: Det sker i Aarhus til efteråret, d. 6.-8. oktober 2017.

HVAD: Musikken, der skal synges, er Faurés Requiem - et meget smukt og forholdsvis let og tilgængeligt værk.

DIRIGENT: Instruktøren er Carsten Seyer-Hansen, kantor ved Aarhus Domkirke, lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for bl.a. Concert Clemens, Sct. Clements Drengekor og Aarhus U (sidstnævnte sammen med Birgitte Næslund Madsen).

HVEM: Carsten medbringer Aarhus U som 'grundstamme' i projektet, og det er også herfra, solisterne udvælges. Projektet bliver tilbudt til gymnasier og seminarier og enkelttilmeldinger til unge fra hele landet. Bemærk, at den øvre aldersgrænse er 30 år.

HVORDAN: Weekenden indledes med korprøver fredag aften kl. 19-22. Korprøven fortsætter lørdag kl. 10-17 og søndag ca. kl. 9:30-17:30. Søndag eftermiddag afsluttes med koncert i Symfonisk Sal i Aarhus Musikhus, ledsaget af orgel samt strygere og harpe.

Det er gratis at deltage - du sørger selv for mad og drikke undervejs. Forhåndsindstudering er ikke påkrævet, men en god mulighed, hvis I har tid til at stifte bekendtskab med værket inden stævnet.

Der kan arrangeres overnatning på skolesal eller evt. hos andre korister, hvis I kommer langvejs fra.

Spørgsmål til projektet til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmeld dig straks!