Askovstævne 2021

Inden du nederst på denne side bliver sendt videre til selve tilmeldingen, beder vi dig læse følgende oplysninger grundigt:

Valg af indkvartering:

På Askov Højskole har vi dobbeltværelser og enkeltværelser til vores disposition (flest dobbeltværelser).

Ved overnatning på dobbeltværelser anbefaler vi at man på forhånd allierer sig med en sangerkollega, og skriver hinandens navne på tilmeldingen under ”Jeg ønsker, om muligt, at dele værelse med:”.

Normalt sammensætter vi gerne to, der ikke kender hinanden, i dobbeltværelse, men grundet Covid19-situationen med afstand, vil det være bedst at overnatte med en, man i forvejen færdes med.

Tilmelding til Kor72 Askovstævne 2021.
BEMÆRK. Hvis du IKKE modtager en mail som kvittering for din tilmelding til dette stævne, bedes du kontakte sekretariatet, mailadresse: sekretariat@kor72.dk
Kor72 Askovstævne 2021 afholdes fredag den 15. - søndag d. 17. januar på Musisk Center Askov/Askov Højskole
Bindende tilmelding senest den 2. november.
Alle rubrikker markeret med (*) skal udfyldes.
Vedrørende forudsætninger for deltagelse: Læs på hjemmesiden under Askov Beskrivelsen.

Personlige oplysninger:
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Indtast venligst adresse
Indtast venligst postnummer
Indtast venligst by
Indtast venligst telefonnummer
Ugyldig indtastning
- - Ugyldig indtastning
Invalid Input
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Valg af stemmegruppe: Angiv den stemme, du ønsker at synge. Der kan kun vælges en stemmegruppe. Hvis du ønsker at angive en alternativ stemme, kan dette noteres under bemærkninger nedenfor.
Angiv stemmegruppe

Afkryds den ønskede indkvarteringsform.
Vi kan kun imødekomme ønsker i forhold til de værelser, vi har til rådighed.
Priserne dækker overnatning i to nætter og inkluderer linned og håndklæder.

Angiv venligst ønske om indkvartering
Invalid Input
Bespisning:
Sæt kryds ud for det ønskede.
I madprisen er også inkluderet kaffe/the med en bolle fredag aften efter korprøve samt kaffe/the i formiddagspausen, i forbindelse med frokost og i pausen under eftermiddagsprøven.
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Personligt medlemskab af Kor72 koster kr. 225 for et helt kalenderår, og du kan frit deltage i alle stævner til normal stævnetakst. Meld dig ind under menupunktet Indmeldelse.
(Medlemmer af Kor72 og SYNG har 1. prioritet)
Ugyldig indtastning
Til Kor72s stævner tager stævneledelse og deltagere ofte billeder, som senere kan blive offentliggjort på Kor72s hjemmeside og Facebook. Vi beder dig give din tilladelse til brug af billeder herunder:
Ugyldig indtastning

I forbindelse med tilmelding til Kor72s aktiviteter behandler vi naturligvis de opgivne personoplysninger fortroligt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan læse her: www.kor72.dk/politikker/.

Kor72 tager naturligvis forbehold for ændringer i de planlagte aktiviteter, såfremt myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Covid-19 nødvendiggør dette.

OBS VEDR. TILMELDING: Når du tilmelder dig, vil du umiddelbart modtage kvittering på den mailadresse du har angivet ovenfor.
Hvis du IKKE modtager denne kvittering, vil vi bede dig kontrollere, at den ikke er havnet i en mappe til uønsket mail/spam/reklamer. Hvis du heller ikke finder kvitteringen dér, så kontakt sekretariatet - sekretariat@kor72.dk. Du skal IKKE tilmelde dig igen.

Ugyldig indtastning