Danmark synger julen ind i DR med Phillip Faber

Vi glæder os i denne tid...

DR har igen inviteret Kor72 til at være med til at synge julen og julestemningen ind i DRs Koncerthus. Dirigent Phillip Faber vil som de sidste par år styre slagets gang, og udover det store amatørkor vil kor fra DR og gæstesolister deltage. Som der efterhånden er tradition for, transmitteres koncerten live på DR K og på dr.dk.

Det er tredje gang Kor72 deltager med en stor flok korister i DR til dette stemningsfulde projekt, hvor vi er med til at synge for hele Danmark.

Deltagelse og forberedelse

Satserne indstuderes hjemmefra, for øveforløbet bliver kort på dagen. Antallet af satser og hvilke, det bliver, følger snarest. Men det bliver tilgængelige og enkle satser, så det er muligt at indstudere hjemme, og Kor72 laver øvelinks.

Deltagelse er som sædvanlig under hensyntagen til stemmefordeling/balance og fysiske pladshensyn; vi har højst 300 korpladser.

Instruktøren

philipfaberPhillip Faber er 33 år gammel og har siden 2013 været chefdirigent for DR-pigekoret og for Värmlands Nations Kör.

Phillip har i sin lange musikalske uddannelse haft fokus på komposition og kordirektion, og har studeret hos en række fremtrædende dirigenter og komponister. Blot i de seneste år har han studeret ved det danske Voces Academy, han tog en BA-grad i komposition fra Det Kgl. danske Musikkonservatorium i 2011 og blev MA i kordirektion fra Kungliga Musikhögskolan i 2014.

Med sig har han mange års erfaring med komposition, sceneinstruktion og korledelse, og han er efterspurgt som foredragsholder og instruktør på korstævner.

Læs mere om Phillip på hans egen hjemmeside: www.phillipfaber.dk