Sange til Månen i Aalborg

De første mennesker på månen landede i 1969. I 2019 er det 50 år siden og det fejrer Kor72 med Sange til månen og natten/sfæren

Med Niels Nørgaard som instruktør vil vi bevæge os indenfor både den rytmiske og den klassiske genre i et "RYT/KLASK" korstævne.

Der er skrevet mange sange til månen og dens stemninger i natten.

Repertoiret vil bestå af både musik fra den klassiske og rytmiske kormusik: 

Eric Whitacre: Goodnight Moon

Max Reger: Sig månen langsomt hæver

Sting: Sister Moon

Alberte: Lyse nætter

Som stamkor medvirker Aalborg Koncertkor.

Glæd jer til et særligt korstævne i Sfærernes stemninger i inspirerende selskab hos Niels Nørgaard.

Instruktøren

niels nørgaardNiels Nørgaard blev i 1992 færdiguddannet som musikleder på Det Jyske Musikkonservatorium. Han var i en årrække fast dirigent for det klassiske kor Århus Studiekor og har undervist i korledelse på Aarhus Universitet. Han har desuden fungeret som vejleder for studerende på universitetet og musikkonservatoriet, og er ekstern censor i rytmisk korledelse på konservatoriet. I de senere år er Niels blevet en efterspurgt instruktør på kurser og workshops for både rytmiske og klassiske kor i hele landet. Han laver desuden vokalarrangementer på bestilling og har blandt andet arrangeret for DR Pigekoret.

Niels var i 1995 med til at grundlægge vokalgruppen Basix (www.basix.dk). Siden har han ud over at synge været meget aktiv som arrangør og sangskriver i gruppen, og sammen med Basix har han lavet talrige masterclasses og workshops for vokalgrupper i USA, Kina og rundt omkring i Europa.