Kulturby 2017

RETHINK er nøgleordet for Kulturby Aarhus 2017

Kor72 er i den grad blevet nødt til at RETHINKE kororganisationen efter at Statens Kunstråds Musikudvalg besluttede at stoppe en bevilling siden 1977 til amatørmusikkens fælles sekretariat.

Samtidig med åbningen af Kulturby 2017, åbner Kor72 et nyt kapitel i kororganisationens historie, og vi skriver videre i nye rammer. Nye sange bliver sunget, nye historier bliver skrevet. Kor72 markerer sig også musikalsk i Rethink-året 2017.

Kulturbyens åbning d. 21. januar bliver bl.a. med deltagelse af 1000 korsangere, hvoraf rigtig mange er Kor72 medlemmer.

I marts er Kor72 en del  af kulturårets Aarhundredets Festival med temaet: 1950–2000, hvor danske komponister som Jersild, Niels La Cour og Holmbo er omdrejningspunktet på en Kor72 workshop med Mogens Dahl og Jysk Akademisk Kor som grundstamme. Weekenden sluttes af med koncert i Markuskirken søndag d. 5. marts kl. 16 ( læs mere under stævnet Dansk Kormusik 1950-2000).

Jens JohansenDet store kulturbyprojekt fra Kor72 lancerer vi i starten af april. Kor72/Korkaravanen og Syng satser stort og sender projektet BIG IS BEAUTIFUL i luften i anledning af Kulturby Aarhus 2017 .Der er lagt op til en oplevelse af de helt store, når projektet BIG IS BEAUTIFUL slår dørene op til et brag af en koncert med et gigantisk kor som opbakning for Tina Dickow og hendes band. Tina Dickows smukke numre vil i Jens Johansens arrangementer få tilført endnu flere nuancer og fremstå stort og flot med det vokale aspekt i centrum. Jens Johansen står selv på dirigentpodiet. Korsangerne kommer fra hele regionen og er rekrutteret blandt etablerede voksenkor og gymnasiekor, og til dette projekt er der ikke åbent for enkelttilmeldinger.

BIG IS BEAUTIFUL samler med mindst 2017 korsangere og publikummer fra hele Region Midtjylland med korsang fra kyst til kyst. Projektet er støttet af kulturby Aarhus og flot lanceret I det store program. Kor72 korkaravane er støttet af Nordeafonden.

Publikumsbilletterne til henholdsvis store sal i Aarhus d. 1. april og Herning Kongrescenter søndag d. 2. april er udsolgte og det er fantastisk, at kor72 kan bringe korsangen ud til så mange mennesker og løfte sangen.

Tina og JensTina Dickow m/band og kæmpestort kor

Lørdag d. 1. april kl. 19.30 i Musikhuset Aarhus
Søndag d. 2. april kl. 19.30 i Herning Kongrescenter

IndmeldelseIndmeldelse icon

Meld dig eller dit kor ind i Kor72 og læs mere om kontingent m.v.  

MedlemsfordeleMedlemsinfo icon

Læs om de mange fordele ved at være medlem af Kor72, fx fælles Kodaaftale

Tilskudsmulighederstoettemuligheder icon

Se en liste over de muligheder for støtte, som medlemmer af Kor72 har adgang til 

NyhedsbrevNewsletter icon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af sidste nyt fra Kor72  

Facebookfacebook icon

Giv vores Facebookside et like og hold dig opdateret på aktiviteterne i Kor72  

KorkaravanenKorkaravanen icon

Læs om de to nye Kor72-projekter, som er støttet af Nordea Fonden  

Korleder-annonceKorleder icon

Søger dit kor ny korleder? Eller er du korleder der søger kor?

NodekassenNodekassen icon

Find hjælp, links og gode råd om noder her