Jul med Groth og Johansen

Line Groth og Jens Johansen er gået sammen om dette stævne, hvor der skal synges nye julearrangementer med udgangspunkt i Vocal Line’s jule-CD fra 2016, It’s Comming On Christmas. Nogle af arrangementerne synges i helt samme version, andre er blevet redigeret til lejligheden.

Programmet er endnu ikke helt fastlagt, men der er garanti for dejlig julestemning, når Groth og Johansen præsenterer julesange i nye arrangementer i Vocal Line-stil og titler som Skyerne gråneHjerte løft din glædes vinger, Silent Night og Mit hjerte altid vanker vil være på repertoiret.

Ved stævnets afslutning har deltagerne mulighed for at deltage i Vocal Line’s julekoncert et sted i København. Billet til dette kan tilkøbes til rabatpris.

Flere oplysninger følger om dette stævne: Sæt X i kalenderen NU.

Om instruktørerne

91c4388874Line Groth er kandidat fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2012 med speciale i sang og korledelse. Som sanger, arrangør og medleder i det anerkendte rytmiske kor Vocal Line har hun bl.a. optrådt i New York med vokalkunstneren, Bobby McFerrin.
Line synger også i den prisvindende elektroniske vokalgruppe Postyr og er desuden leder af vokalensemblet Naura. Hun har bred erfaring i at lave workshops med sangere i alle aldersgrupper og på alle niveauer, og i Kor72 er hun kendt for sin entusiasme, utrolige musikalitet, opfindsomhed og ihærdighed.
Læs mere om Line på hendes hjemmeside www.linegroth.dk/om-mig/

Jens JohansenJens Johansen behøver vist ingen videre introduktion; han er velkendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line. Han underviser nye unge dirigenter på Aarhus Universitet og er en meget efterspurgt workshop-instruktør i både Danmark og det øvrige Europa.

Vil du gerne læse lidt mere, præsenteres Jens her på Vocal Lines hjemmeside: vocalline.dk/da/koret/dirigenten