Askov 2018: Januarstævnet for "de skrappe"

Januarstævnet "for de skrappe" 12.-14. januar 2018

Kor72 glæder sig til at præsentere Carsten Seyer-Hansen, som vi tidligere med stor succes har stiftet bekendtskab med i Kor72. Med Carstens mangeårige erfaring, store musikalitet og sprudlende energi garanterer vi et meget inspirerende korstævne i Askov.

Repertoiret

Et flot og udfordrende program med musik af Debussy, Elgar og Otto Mortensen:

Fra Claude Debussys smukke Trois Chansons skal vi synge No. 1 og No. 2.
Edward Elgar: The shower og As Torrents in Summer.
Otto Mortensen: Vågn op og slå på dine strenge og Den klare sol går ned.
Sorrig og Glæde i Carsten Seyer-Hansens arrangement.

Deltagerforudsætninger og forberedelse

Det er traditionen for Askovstævnet, at programmet ligger på et ret højt niveau både nodemæssigt og musikalsk.
Dette stævne henvender sig derfor til korsangere, der er vant til at synge i et kor med det niveau. Det er nødvendigt, at de tilmeldte sangere har et godt nodekendskab og er i stand til dels at forberede sig og indstudere hjemmefra, dels at indstudere efter uddelte noder på selve stævnet.

Om instruktøren

carsten seyer hansen

Carsten Seyer-Hansen er cand. mag. i musikvidenskab og filosofi ved Aarhus Universitet. Han underviser i kor- og ensembleledelse ved Det jyske Musikkonservatorium i Århus og Konservatoriet for musik og formidling i Esbjerg. Siden 2003 har han været kantor i Århus Domkirke.

Carsten Seyer-Hansens primære virke er korledelse, og han har selv stiftet flere kor – først Aarhus Universitetskor 1995, siden Vokalgruppen Concert Clemens 1997 og senest i 2003 Skt. Clemens Drengekor. Han dirigerer såvel amatører som professionelle ensembler, ligesom han er instruktør for DRs radiokor og Folkekirkens Ungdomskor.